Pozitívom trstinového cukru v porovnaní s bielym je, že obsahuje aj trstinovú melasu plnú minerálnych látok ako horčík, železo či zinok. Biely rafinovaný cukor melasu a tiež minerálne látky, stopové prvky neobsahuje. Po konzumácii sa rýchlo dostáva do krvi, jeho väčšie množstvo predstavuje pre telo záťaž. Naopak cukor, ktorý je obohatený melasou, sa pomalšie vstrebáva a nemá tým na organizmus také negatívne účinky.
Skladujte na suchom mieste a chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Výživové údaje na 100g výrobku: energia 1651kJ/394kcal; tuky 0g z toho nasýtené mastné kyseliny 0g; sacharidy 99g z toho cukry 99g; bielkoviny 0g; soľ 0g.
Zloženie: Cukor trstinový. Môže obsahovať stopy lepku.
Cena za: 500g